Thursday, October 3, 2013

Προφυλακιστέος ο «υπαρχηγός» Χρήστος Παππάς

ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Προφυλακιστέος ο «υπαρχηγός» Χρήστος Παππάς

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την πολύωρη απολογία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Προφυλακιστέος ο «υπαρχηγός» Χρήστος Παππάς
Με τζιπ της αντιτρομκρατικής, ο Χρήστος Παππάς μετήχθη στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, και το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο βουλευτής φώναξε προς το μέρος των δημοσιογράφων: «Ζήτω η Ελευθερία. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή. Χείμμαρος θα γίνει να πνίξει τους προδότες».
Συνθήματα φώναξαν και οι λιγοστοί συγκεντρωμένοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, έξω από τα δικαστήρια.
Ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής που κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή επί περίπου επτά ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.
Προφυλακιστέος ο «υπαρχηγός» Χρήστος Παππάς
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης στην παράδοσή του, 24 ώρες μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, θεωρήθηκε ως ύποπτος φυγής.
Είναι ο τρίτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή, μετά τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Γιάννη Λαγό, που θα εγκλειστούν στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Προσερχόμενος στα δικαστήρια, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο Χρήστος Παππάς φώναξε προς τους δημοσιογράφους ότι «η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν».
Εξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί οπαδοί του κόμματος, καθώς και βουλευτές, ανάμεσά τους ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.   ΕΘΝΟΣ

No comments: