Wednesday, February 17, 2016

Έπιασε πάτο ο Λαζόπουλος

Έπιασε πάτο ο Λαζόπουλος

  
«Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Αυτό το θεωρώ παράνοια».
Ποιος το είπε αυτό; Μα ο άνθρωπος του πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βασικός εκπρόσωπος της σύγχρονης πολιτιστικής Ελλάδας στα χρόνια του Τσίπρα. Ο γελωτοποιός τη αυλής του Μαξίμου Λάκης Λαζόπουλος.
Αυτός που ο πρωθυπουργός είχε δίπλα του στη συνάντηση με τον Φρ. Ολάντ, μιας και χάθηκαν τόσες σοβαρές προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, του θεάτρου, της τηλεόρασης. Ο Λάκης Λαζόπουλος, που για μια ακόμη φορά βγήκε στα κανάλια για να κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τώρα που ζορίζει η κατάσταση και το καθεστώς πέφτει.
Και τι είπε για να προσβάλει τον Σόιμπλε που εδώ που τα λέμε έχει τόσο μυαλό όσο ο Λαζόπουλος και οι λαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ όλοι μαζί; Με μια ντροπιαστική φράση για όλους τους παραπληγικούς αυτής της χώρας, για όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες που κάθονται σε καροτσάκι εξαιτίας κάποιου ατυχήματος, κάποιας αρρώστιας αλλά που ποτέ αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν μεγάλοι και τρανοί.
Άνθρωποι που παλεύουν κάθε μέρα με την αναπηρία τους, με τις… ειδικές τους ικανότητες και είναι πολύ καλύτεροι και πολύ πιο έξυπνοι από πολλά όρθια γαϊδούρια σαν κι αυτά που εκπροσωπεί ο Λαλάκης και η παρέα του.
Έχουμε ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές με την ανοησία του εθνικού γελωτοποιού. Του ιεροκήρυκα του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει προπαγάνδα σαν κι αυτήν που ο Τσίπρας, ο Παππάς και η παρέα τους θέλουν να κάνουν μόνιμη στα δικά τους κανάλια. Όμως, όταν προσβάλλονται με τέτοιο τρόπο άνθρωποι που βρίσκονται σε κάποιο καροτσάκι τότε αυτό παραπάει. Και δεν είναι αρκετή μια συγγνώμη από τον Λαλάκη που … ήταν κι αυτός στο κότερο και μάλλον έχει κάψει μυαλά από τα όσα κυκλοφορούσαν εκεί μέσα.
Ο Λαζόπουλος είναι η χαρακτηριστική συριζαίϊκη φιγούρα της ξεφτίλαςπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μόδα. Να τους χαίρεστε όλοι εσείς που τους ψηφίσατε και τους στηρίζετε ακόμη. Η παράνοια είναι όλη δική σας.

No comments: