Wednesday, June 4, 2014

22χρονη ήπιε το «σιρόπι του βιασμού» στην Πάτρα

28/05/2014

22χρονη ήπιε το «σιρόπι του βιασμού» στην Πάτρα

kefalonitis

Γράφτηκε από τον 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
22χρονη ήπιε το «σιρόπι του βιασμού» στην Πάτρα
22χρονη περιφερόταν μόνη νωρίς τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγυιάς, συνοικία της Πάτρας, χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι της είχε συμβεί. Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο patrastimes.gr το κορίτσι είναι κορή γνωστής πατρινής οικογένειας και βρέθηκε σε αυτήν την κακή κατάσταση το περασμένο Σάββατο, γιατί είχε καταναλώσει το επονομαζόμενο «σιρόπι του βιασμού».
Το βράδυ της Παρασκευής η 22χρονη πήγε με την παρέα της σε πάρτι σε κεντρικότατο μαγαζί της Πάτρας. Η βραδιά, σύμφωνα με μια εκδοχή, συνεχίστηκε σε κάποιο από τα σπίτια νεαρών που γνώρισε αυτή και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας της στο χώρο που διασκέδαζε, αλλά για το τι συνέβη από κει και μετά κανείς δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες.
Τα ξημερώματα η κοπέλα βρέθηκε σε άθλια κατάσταση να περπατάει στην περιοχή της Αγυιάς. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της οι οποίοι την παρέλαβαν και διαπίστωσαν πως είχε απώλεια μνήμης. Έπειτα από λίγες ώρες την μετέφεραν στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου της περιοχής, όπου η κλινική εξέταση της 22χρονης δεν οδήγησε πουθενά, με τους γιατρούς να συστήνουν αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις.
Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση μέσα στο αλκοόλ ουσίας, η οποία μειώνει τη δυνατότητα σκέψης και αντίδρασης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν υπόνοιες, πως κάποιος ή κάποιοι έβαλαν μέσα στο ποτό της κοπέλας το αποκαλούμενο «σιρόπι του βιασμoύ» που έχει αυτή την ιδιότητα. Οι γονείς της 22χρονης –προκειμένου να αποφευχθεί ο θόρυβος, επέλεξαν να μην κάνουν καταγγελία στην αστυνομία.
Τι είναι το «σιρόπι του Bιασμoύ»
Το επονομαζόμενο «σιρόπι του βιασμού» περιέχει την ουσία GBL, η οποία χρησιμοποιείται από επίδοξους βιαστές. Είναι ένα άχρωμο και άοσμο υγρό, το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ποτήρι με καθαρό νερό. Προκαλεί ζάλη, αναστολή των αντιστάσεων και προσωρινή απώλεια μνήμης. Κυκλοφορεί νόμιμα στην αγορά, καθώς, όπως αναφέρουν στελέχη της Αστυνομίας, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό εξαρτημάτων αυτοκινήτων και δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα απαγορευμένων ουσιών η κατοχή των οποίων διώκεται ποινικά.
ΠΗΓΗ: athensvoice.gr

No comments: