Thursday, June 5, 2014

www.antinews.gr ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δείπνο Σαμαρά - Καραμανλή 05/06/2014 22:15 More Sharing ServicesShare Opening quote Δείπνο στο σπίτι του Αχιλλέα Καραμανλή στην Πολιτεία στο οποίο παραβρίσκονται ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, γίνεται αυτή την ώρα. Δείπνο στο σπίτι του Αχιλλέα Καραμανλή στην Πολιτεία στο οποίο παραβρίσκονται ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, γίνεται αυτή την ώρα. Στο ίδιο τραπέζι κάθονται εκτός από τους δύο πρωθυπουργούς (τον νυν και τον πρώην) φυσικά ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο Πέτρος Μολυβιάτης στενός συνεργάτης του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και τέλος ο Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα και πρώτος εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού. Το δείπνο γίνεται προς τιμήν του ναυάρχου Τζέιμς Σταυρίδη, πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ. Η συνάντηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς για πρώτη φορά βρίσκονται σε ένα δείπνο (και μάλιστα στο σπίτι όπου έμενε ο Εθνάρχης) ο κ. Σαμαράς και ο κ. Καραμανλής. Παράλληλα, συμβολίζει την ενότητα στο κόμμα και κλείνει τα στόματα ορισμένων που λένε ότι ο πρωθυπουργός έχει κακές σχέσεις με την οικογένεια Καραμανλή. Αντιθέτως το συγκεκριμένο τραπέζι επιβεβαιώνει με ξεκάθαρο τρόπο και χωρίς twitter από δήθεν Καραμανλικούς ότι η ΝΔ μπορεί να προχωρήσει ενιαία και όχι πολυδιασπασμένη, εκτός βέβαια από ορισμένα «παράσιτα» που έτσι κι αλλιώς είναι ανύπαρκτα. Ακόμη και η παρουσία του Π. Μολυβιάτη συμβολίζει την ενότητα και δένει τρεις πολύς σημαντικές περιόδους για τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή με αυτή του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά. Για να δούμε, θα σταματήσουν οι κακές γλώσσες που θέλουν σώνει και καλά να κάνουν κακό στη ΝΔ για να επωφεληθούν οι ίδιοι ή οι ίδιες;

Δείπνο Σαμαρά - Καραμανλή

22:15
Opening quote
Δείπνο στο σπίτι του Αχιλλέα Καραμανλή στην Πολιτεία στο οποίο παραβρίσκονται ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, γίνεται αυτή την ώρα.
Δείπνο στο σπίτι του Αχιλλέα Καραμανλή στην Πολιτεία στο οποίο παραβρίσκονται ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, γίνεται αυτή την ώρα.
Στο ίδιο τραπέζι κάθονται εκτός από τους δύο πρωθυπουργούς (τον νυν και τον πρώην) φυσικά ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο Πέτρος Μολυβιάτης στενός συνεργάτης του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και τέλος ο Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα και πρώτος εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού. Το δείπνο γίνεται προς τιμήν του ναυάρχου Τζέιμς Σταυρίδη, πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ.
Η συνάντηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς για πρώτη φορά βρίσκονται σε ένα δείπνο (και μάλιστα στο σπίτι όπου έμενε ο Εθνάρχης) ο κ. Σαμαράς και ο κ. Καραμανλής. Παράλληλα, συμβολίζει την ενότητα στο κόμμα και κλείνει τα στόματα ορισμένων που λένε ότι ο πρωθυπουργός έχει κακές σχέσεις με την οικογένεια Καραμανλή. Αντιθέτως το συγκεκριμένο τραπέζι επιβεβαιώνει με ξεκάθαρο τρόπο και χωρίς twitter από δήθεν Καραμανλικούς ότι η ΝΔ μπορεί να προχωρήσει ενιαία και όχι πολυδιασπασμένη, εκτός βέβαια από ορισμένα «παράσιτα» που έτσι κι αλλιώς είναι ανύπαρκτα.
Ακόμη και η παρουσία του Π. Μολυβιάτη συμβολίζει την ενότητα και δένει τρεις πολύς σημαντικές περιόδους για τη Νέα Δημοκρατία. Αυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή με αυτή του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.
Για να δούμε, θα σταματήσουν οι κακές γλώσσες που θέλουν σώνει και καλά να κάνουν κακό στη ΝΔ για να επωφεληθούν οι ίδιοι ή οι ίδιες;ANTINEWS

No comments: