Friday, March 20, 2009

στην πολιτική ατζέντα του ΑΝΕΧΑΡΤΗΤΟΥ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 21-3-2009 δημοσιεύτηκε το άρθρο που ακολουθεί:
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ21/3/2009

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

 

a “Τάλεγε” αλλά ποιος τον πίστευε προεκλογικά όταν ο βουλευτής έλεγε ότι “ισχυρός Παρίσης σημαίνει ισχυρή Κεφαλονιά και Ιθάκη;” Ποιος πίστευε ότι ένας άνθρωπος “πρωτόμπαρκος” στην πολιτική θα κατάφερνε να ξεπεράσει όλους αυτούς με τα χιλιάδες ένσημα στα μπαλκόνια της πολιτικής, τους λαλίστατους, τους πολυσπούδαστους και τους θεωρητικούς των λόγων;

a Να λοιπόν που η ζωή φέρνει τελικά τα πάνω κάτω... Να λοιπόν που η πραγματικότητα μας διέψευσε όλους... Μπορεί ο Γνήσιος να μην είναι λόγιος σαν τον Λεωνίδα Κύρκο είναι όμως πολυμήχανος και αποτελεσματικός σαν τον “Οδυσσέα”. “Δεκάρα τσακιστή” δεν κυκλοφορεί στα υπουργεία και ο Παρίσης εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης φέρνει στο Νομό πακτωλό εκατομμυρίων ευρώ.

a “Και που είσαι ακόμη” λέει στενός του συνεργάτης... Αφήνοντας να εννοηθεί ότι η “μπουλντόζα” του “Γνήσιου” μόλις έχει ξεκινήσει ενώ ουδόλως τον απασχολεί η κρίση και τα άδεια ταμεία. Στόχος ζωής γι' αυτόν είναι να αποδείξει ότι τα νησιά μας δεν χρειάζονται θεωρητικολόγους και πολιτικάντηδες αλλά εργάτες με αγάπη για τον τόπο τους, και πάθος για αυτό που κάνουν.

a Διότι εδώ που τα λέμε άλλο πράγμα να έχεις “πάθος” για το κόμμα σου και άλλο πράγμα να έχεις πάθος για τον τόπο σου και μετά για την παράταξή σου. Ο Γνήσιος ανήκει στην δεύτερη περίπτωση και γι' αυτό είναι αγαπητός από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα των νησιών μας.

a Κάποιους συντρόφους εκεί στο ΠΑΣΟΚ τους έχει πειράξει το “διενεργειών μου” και εκδίδουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις εναντίον του λέγοντας ότι μας γυρίζει σε άλλες... εποχές... Παιδιά αφήστε την πλάκα τώρα... Ας φέρνει τα εκατομμύρια στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη και ας λέει το “διενεργειών μου” όχι μόνο στον πρόλογο αλλά και στον επίλογο... Αυτό σας πείραξε τώρα; Αυτό είναι το κυρίαρχο;

a Κυρίαρχο για όλους μας έπρεπε να είναι κάτι άλλο... Ότι σε 16 μήνες θητείας του ο Αλ. Παρίσης έφερε στον Νομό όσα κονδύλια έφεραν άλλοι βουλευτές σε δυο και τρεις τετραετίες. Πιο κυρίαρχο δε είναι να σκεφτεί κανείς σε ποιες εποχές το καταφέρνει... Ας φέρνει λοιπόν το χρήμα, ενώ όσο για το “διενεργειών μου” έχει αρχίσει να μας αρέσει... Το προτιμάμε από τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα κούφια λόγια των προηγούμενων.                                                           ΣΧΟΛΙΟ                                                                                                                                                                                                                                                                              ακούω μα διαβάζω τακτικά πόσο αποτελεσματικά δουλεύει ο βουλευτής και διαπιστώνω πόσο ο τόπος έχει μείνει πίσω σε έργα υποδομής και συγχρόνου αναπτυξης .Επίσης φαίνεται πως είναι και ο κατάλληλος άνθρωπος του οποίου οι ενέργειες καρποφορούν. Ας τον υποστηρίζουμε λοιπόν μια και δουλεύει για τον τόπο. Η σελίδα τον συγχαίρει.

No comments: