Thursday, June 16, 2016

Aρχική σελίδα | Πολιτική «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΧΑΖΕ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΙ» Αντιπολίτευση: Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης 16/06/2016 Αντιπολίτευση: Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης «Εχθρός του κράτους όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης; Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη, η πολιτική, που οδηγεί στον διχασμό των Ελλήνων», σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στο κίνημα «Παραιτηθείτε». Η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για μία εγκληματική πολιτική και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό στις πλατείες των αγανακτισμένων, όταν ήταν αντιπολίτευση και επιχειρεί και σήμερα να διχάσει τον ελληνικό λαό την ώρα που είναι κυβέρνηση». «Την ώρα που ξέρει ό,τι αν υπάρχει μία λύση για τη χώρα, είναι να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου λέω εγώ, γύρω από ένα στόχο και την εθνική γραμμή», σημείωσε. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε στο Βήμα FM ότι «αυτοί που έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κανουν μαθήματα δημοκρατίας στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα». «Να οργανώσουν γρήγορα και αποφασιστικά την αντεπίθεσή τους και να ανατρέψουν τις νέες δέσμες αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται καλυμμένες με τον μανδύα της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης» κάλεσε «την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα» ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Όπως υπογράμμισε, οι δυνάμεις του ΚΚΕ θα εργασθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό «μέσα και έξω από τη Βουλή». Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εξυπηρετεί πολλαπλά τα συμφέροντα του κεφαλαίου αυτήν την περίοδο». Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί «την κατάλληλη αστική επιλογή για να προχωρήσει η βρώμικη δουλειά, προωθώντας τα σκληρά αντεργατικά μέτρα με πολύ μικρότερη λαϊκή αντίσταση απ' αυτή που θα συναντούσε μία κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ». «Τα περί 'δίκαιης ανάπτυξης' θα ήταν ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα, αν δεν ήταν τραγικό» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να οργανωθούν μαζικοί και μαχητικοί αγώνες σε αντιμονοπωλιακή και αντικαπιταλιστική κατεύθυνση, με αφετηρία την άμεση αποκατάσταση του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ», ανέφερε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΧΑΖΕ ΚΑΙ ΔΙΧΑΖΕΙ»Αντιπολίτευση: Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης
16/06/2016

«Εχθρός του κράτους όποιος διαδηλώνει εναντίον της κυβέρνησης; Εχθρική για την Ελλάδα είναι η αντίληψη, η πολιτική, που οδηγεί στον διχασμό των Ελλήνων», σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στο κίνημα «Παραιτηθείτε».
Η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για μία εγκληματική πολιτική και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί δίχασε τον ελληνικό λαό στις πλατείες των αγανακτισμένων, όταν ήταν αντιπολίτευση και επιχειρεί και σήμερα να διχάσει τον ελληνικό λαό την ώρα που είναι κυβέρνηση».
«Την ώρα που ξέρει ό,τι αν υπάρχει μία λύση για τη χώρα, είναι να ενώσουμε τον ελληνικό λαό και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου λέω εγώ, γύρω από ένα στόχο και την εθνική γραμμή», σημείωσε.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε στο Βήμα FM ότι «αυτοί που έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κανουν μαθήματα δημοκρατίας στο υπόλοιπο πολιτικό σύστημα».
«Να οργανώσουν γρήγορα και αποφασιστικά την αντεπίθεσή τους και να ανατρέψουν τις νέες δέσμες αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται καλυμμένες με τον μανδύα της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης» κάλεσε «την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα» ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
Όπως υπογράμμισε, οι δυνάμεις του ΚΚΕ θα εργασθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό «μέσα και έξω από τη Βουλή».
Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εξυπηρετεί πολλαπλά τα συμφέροντα του κεφαλαίου αυτήν την περίοδο».
Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί «την κατάλληλη αστική επιλογή για να προχωρήσει η βρώμικη δουλειά, προωθώντας τα σκληρά αντεργατικά μέτρα με πολύ μικρότερη λαϊκή αντίσταση απ' αυτή που θα συναντούσε μία κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ».
«Τα περί 'δίκαιης ανάπτυξης' θα ήταν ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα, αν δεν ήταν τραγικό» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να οργανωθούν μαζικοί και μαχητικοί αγώνες σε αντιμονοπωλιακή και αντικαπιταλιστική κατεύθυνση, με αφετηρία την άμεση αποκατάσταση του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ», ανέφερε.

No comments: