Friday, September 18, 2009


ΠΟΛΙΤΙΚΗ18/9/2009
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ PORTAL ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΛΕΕΙ:




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ


Ο ΑΛ. ΠΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ
Σ. ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Γ. ΚΟΥΡΗΣ

Γράφει ο Μπ. Παπαδόπουλος

Το μεγαλύτερο ειδησεγραφικό portal της χώρας, τοwww.zougla.gr με εκατομμύρια χτυπήματα την ημέρα και περισσότερους από 300.000 μοναδικούς χρήστες ημερησίως, γράφει ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη, σημειώνοντας ότι η απόφασή τους να κάνουν κοινές εμφανίσεις και περιοδείες απέχει μακράν από τις πολιτικές τακτικές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε δεκαετίες τώρα.

Zougla.gr
Απίστευτο και όμως αληθινό
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009, 23:43
Π.Π.
Μπορεί ο προεκλογικός «αλληλοσπαραγμός» στις τάξεις των συνυποψήφιων της ΝΔ να είναι παροιμιώδης. Μπορεί τα εσωκομματικά «στιλέτα» να βγαίνουν με ιδιαίτερη ευκολία στη Ρηγίλλης, όταν πρόκειται για φίλιες… πλάτες… Όμως δεν συμβαίνει πάντα έτσι! Η Κεφαλονιά είναι ίσως η μοναδική εκλογική περιφέρεια όπου οι 3 συνυποψήφιοι της ΝΔ κάνουν κοινές εμφανίσεις και κοινές περιοδείες. Μάλιστα! Ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο Γιώργος Κουρής και ο Σάββας Σαββαόγλου κάνουν κοινό προεκλογικό αγώνα! Η ιδέα, λέγεται ότι ανήκει στον πρώτο. Οι υπόλοιποι την υιοθέτησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό! Δημοκρατική παράδοση ή πολιτικός πολιτισμός; Όπως και να έχει, ας τα ακούνε όσοι σε όλα τα κόμματα καραδοκούν για το παραμικρό στραβοπάτημα των συναδέλφων τους…

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ “Α”:
Αυτά που αναφέρονται μέρες τώρα στις στήλες του “Α” για τον πολιτικό πολιτισμό της “τριπλέτας” της τοπικής Ν.Δ. σήμερα επιβεβαιώνονται στο πανελλήνιο από το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό portal της χώρας μας.
Ας μας δίνει λοιπόν ο Γνήσιος πάντα τέτοιες πρωτιές!

anexarthtos kefalonias

No comments: