Friday, May 23, 2014

Ψήφο με ψήφο η μάχη για την πρωτιά Μέχρι την τελευταία στιγμή τα επιτελεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τη μάχη για την πρωτιά, καθώς διάχυτη είναι η αβεβαιότητα για την έκταση της αποχής και την ψυχολογία της χαλαρής ψήφου. Η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ κορυφώνεται απόψε με ομιλία του Αντ. Σαμαρά στο Σύνταγμα. Ο Αλ. Τσίπρας μιλά στο Ηράκλειο. Την ομιλία του πρωθυπουργού έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν και όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ που εκλέγονται στο Λεκανοπέδιο, εικόνα που θα εκπέμψει το μήνυμα της συστράτευσης και στην κορυφή του κόμ Την ομιλία του πρωθυπουργού έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν και όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ που εκλέγονται στο Λεκανοπέδιο, εικόνα που θα εκπέμψει το μήνυμα της συστράτευσης και στην κορυφή του κόμματος Α. Σαμαράς Στέλνει μήνυμα για συστράτευση από το Σύνταγμα Τα τελευταία τους «χαρτιά» με στόχο να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση εν όψει -κυρίως- των ευρωεκλογών παίζουν οι ηγέτες των κομμάτων... Η αβεβαιότητα για τα ποσοστά της αποχής και τη χαλαρή ψήφο έχουν οδηγήσει τα επιτελεία τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή και ψήφο με ψήφο για την πρωτιά. Ο κ. Α. Σαμαράς, ο οποίος γνωρίζει ότι το «κλειδί» για την εκλογική πρωτιά της ΝΔ δεν είναι άλλο από την αφύπνιση των «γαλάζιων» ψηφοφόρων, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τελευαταία του προεκλογική ομιλία στην Πλ. Συντάγματος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει το μήνυμα της συστράτευσης. • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

Ψήφο με ψήφο η μάχη για την πρωτιά

Μέχρι την τελευταία στιγμή τα επιτελεία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τη μάχη για την πρωτιά, καθώς διάχυτη είναι η αβεβαιότητα για την έκταση της αποχής και την ψυχολογία της χαλαρής ψήφου. Η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ κορυφώνεται απόψε με ομιλία του Αντ. Σαμαρά στο Σύνταγμα. Ο Αλ. Τσίπρας μιλά στο Ηράκλειο.

Την ομιλία του πρωθυπουργού έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν και όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ που εκλέγονται στο Λεκανοπέδιο, εικόνα που θα εκπέμψει το μήνυμα της συστράτευσης και στην κορυφή του κόμ
Την ομιλία του πρωθυπουργού έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν και όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ που εκλέγονται στο Λεκανοπέδιο, εικόνα που θα εκπέμψει το μήνυμα της συστράτευσης και στην κορυφή του κόμματος
Α. Σαμαράς
Στέλνει μήνυμα για συστράτευση από το Σύνταγμα
Τα τελευταία τους «χαρτιά» με στόχο να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση εν όψει -κυρίως- των ευρωεκλογών παίζουν οι ηγέτες των κομμάτων... Η αβεβαιότητα για τα ποσοστά της αποχής και τη χαλαρή ψήφο έχουν οδηγήσει τα επιτελεία τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή και ψήφο με ψήφο για την πρωτιά.
Ο κ. Α. Σαμαράς, ο οποίος γνωρίζει ότι το «κλειδί» για την εκλογική πρωτιά της ΝΔ δεν είναι άλλο από την αφύπνιση των «γαλάζιων» ψηφοφόρων, αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τελευαταία του προεκλογική ομιλία στην Πλ. Συντάγματος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει το μήνυμα της συστράτευσης.
• Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

No comments: