Tuesday, December 10, 2013

Η Χρυσή Αυγή χωρίς κουκούλες

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Χρυσή Αυγή χωρίς κουκούλες

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα περιλαμβάνονται στο συμπληρωματικό υλικό της δικογραφίας για τη Χρυσή Αυγή, που διαβιβάστηκε από την Αντιτρομοκρατική στις ανακριτικές αρχές. Αποκαλύπτουν με ανατριχιαστικό τρόπο τη δράση και τους σκοπούς της οργάνωσης. Μέλη της ποζάρουν με την ενδυμασία της Κου Κλουξ Κλαν, χιτλερικοί χαιρετισμοί, όρκοι ναζιστικής πίστης, ύβρεις και απειλές.

Η Χρυσή Αυγή χωρίς κουκούλες
Nέα συγκλονιστικά στοιχεία, με ανατριχιαστικά βίντεο, διαλόγους και φωτογραφίες με χρυσαυγίτες που φοράνε στολές κου κλουξ κλαν και φόντο σημαία της Χρυσής Αυγής, σκηνές με απειλές, ναζιστικούς χαιρετισμούς και ομολογίες για τη ναζιστική ιδεολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των μελών της και άλλα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα περιλαμβάνονται στο συμπληρωματικό υλικό της δικογραφίας, που προέκυψε από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, και διαβιβάστηκε στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα-Δημητροπούλου.
Πρόκειται για τεράστιο όγκο στοιχείων, που προέκυψε από τα ηλεκτρονικά αρχεία τα οποία κατασχέθηκαν από τους υπολογιστές των Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού, που αποκαλύπτουν υλικό-φωτιά για τη δομή και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
Σοκ προκαλεί τμήμα του υλικού της δικογραφίας, κατά το οποίο προκύπτει ότι φακελώνονται βουλευτές και δημοσιογράφοι, καθώς μεταξύ άλλων περιέχεται αρχείο με ερωτήσεις του κόμματος στη Βουλή, στο οποίο στοχοποιούνται βουλευτές όπως η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αποκαλούν «η ξανθιά του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ περιλαμβάνονται φωτογραφίες από την κοινοβουλευτική δράση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και γνωστών δημοσιογράφων.
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»

No comments: