Tuesday, May 1, 2012


ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Α. ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ«ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ»
01/05/2012
Την συστηματική προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να αποκλειστεί η αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές στηλιτεύει σε κάθε του ομιλία ανά την Ελλάδα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας με κάθε ευκαιρία ισχυρή εντολή, για να σταθεροποιήσει τη χώρα και να ενώσει το λαό.

Παράλληλα, εξαπολύει σφοδρές επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ, τον Α. Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τους ακροδεξιούς, μιλώντας για «νέα και παλιά κόμματα, που κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρουμε εμείς ισχυρή εντολή».

Όπως υπογραμμίζει, ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε το οικονομικό πρόγραμμά του μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «όσα δεν έκαναν επί 2,5 χρόνια ξαφνικά υπόσχονται τα αντίθετα και ακόμα χειρότερα: τώρα υπόσχονται, όσα αποδοκίμαζαν όταν τα λέγαμε εμείς».

Ειδική αναφορά κάνει στις εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διαβεβαιώσεις περί μείωσης των φόρων, «καθώς νομίζουν ότι ξεχνάει ο κόσμος πως εκείνοι ανέβασαν και ξανανέβασαν τους φορολογικούς συντελεστές».

Σχετικά με τις προσπάθειες παρεμπόδισης της αυτοδυναμίας της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει πως «προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή.
Κόμματα που δεν είναι αριστερά, μάς είπαν επίσημα ότι θα ήθελαν να κυβερνήσουν με την Αριστερά. Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά παίζουν το παιχνίδι του για να πέσει στα μαλακά, για να έχει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για εκείνα τα οποία έκανε. Και βλέπουμε το φαινόμενο Τσίπρας και Καμμένος μαζί να θέλουν να δώσουν φιλί ζωής, ασυλία πολιτική, στο ΠΑΣΟΚ το οποίο γκρεμίζεται. Νέα και παλιά κόμματα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρουμε εμείς ισχυρή εντολή»

«Με το σχέδιο που έχουμε θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα αλλά πριν τα αλαλάξουμε, πρόσθεσε, πρέπει να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της», εξηγεί ο κ. Σαμαράς.  

No comments: