Tuesday, February 5, 2013


ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ

Εισαγγελική παρέμβαση για το σχόλιο Αργυρόπουλου κατά Στουρνάρα

Την παρέμβαση της Εισαγγελείας Πρωτοδικών προκάλεσε η ανάρτηση του στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμη Αργυρόπουλου στην σελίδα του στο Facebook για την αποστολή φακέλου με σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα .

Εισαγγελική παρέμβαση για το σχόλιο Αργυρόπουλου κατά Στουρνάρα
Στην επίμαχη ανάρτησή του, ο Ντ. Αργυρόπουλο έγραφε: «Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτεύσουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα».
Ο ίδιος, μιλώντας στον Alpha Fm, έκανε λόγο για παρορμητικό σχόλιο. «Hταν παρορμητικό αυτό το σχόλιο, ο κόσμος δεν κατάλαβε, χιούμορ ήταν περισσότερο», είπε.
Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, ζήτησε από την κρατική ασφάλεια να διερευνήσει αν διεπράχθησαν τα αδικήματα της «πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και διατάραξη της ειρήνης των πολιτών».
Σάλος για το στέλεχος των ΑΝΕΛ
Ως «πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη» χαρακτηρίζει η ΝΔ την ανάρτηση του υποψηφίου βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντ. Αργυρόπουλου, στην ιστοσελίδα του στο Facebook, η οποία - όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση- αποτέλεσε παρότρυνση να «φυτέψουν» σφαίρεσ στον υπουργό Οικονομικών.
Η ΝΔ κάλεσε τον πρόεδρο του κόμματος, Π.Καμμένο, «να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη "παρότρυνση" του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι και ο ίδιος ηθικός αυτουργός» και επίσης κάλεσε «τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝΕΛ».   ΕΘΝΟΣ

No comments: