Tuesday, June 19, 2012


Είναι 19 Ιουνίου 2012 και ονειρεύομαι…

Share
…Να άφηναν κατά μέρος τα κόμματα τους υπολογισμούς των κερδών τους και να νοιάζονταν για μας, τον λαό,  που βυθίζεται ώρα με την ώρα στην κινούμενη άμμο των προβλημάτων!
… Να έκανε κυβέρνηση ο  Αντώνης Σαμαράς με έντιμους, πετυχημένους στη δουλειά τους, κατά προτίμηση άγνωστους και άφθαρτους.  Όχι, ποτέ ξανά  τα φαντάσματα του αμαρτωλού  παρελθόντος!   Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, μπορεί ο πρωθυπουργός να αρνηθεί σε  οποιονδήποτε.   O λαός θα το εγκρίνει, τον  κούρασαν αφόρητα οι μεγαλόσχημοι,  όταν δεν τον ζημίωσαν!
…Να μην αρχίσουν οι υπουργοί τους νεοπλουτισμούς με  την ανανέωση των γραφείων τους μόλις αναλάβουν  καθήκοντα! Είμαστε πλέον φτωχή χώρα, χρωστάμε πολλά!  Τον πρώτο που θα πιάσει,  να τον απολύσει, προς συνετισμό των υπολοίπων και ικανοποίηση του λαού που πληρώνει!
…Να αρχίσει αμέσως, αύριο αν είναι δυνατόν,  έργο η κυβέρνηση με οδηγό την κοινή λογική.  Με μεγάλα και εκρηκτικά προβλήματα παντού όπως η ανεργία και η ασφυξία της αγοράς, με  ισχυρή αντιπολίτευση που λαϊκίζει ανενδοίαστα και έναν ανυπόμονο, παράφορο λαό,  τα περιθώρια ανοχής για τη νέα κυβέρνηση είναι πρακτικά ανύπαρκτα.  Σκέφτομαι πως κάθε μέρα  πρέπει να ‘’αγοράζει’’  την διατήρησή της στην εξουσία,  ‘’πληρώνοντας’’ με  χρηστή διακυβέρνηση!  Η ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου του κόσμου από την κυβέρνησή του  θα εμποδίσει  την στείρα αντιπολίτευση και τις λαϊκίστικες αντιδράσεις στους δρόμους!
…Να αρχίσουν γρήγορα να τιμωρούνται όσοι  πλούτισαν  παράνομα με μίζες και ρεμούλες δημόσιου χρήματος!  Να χάσουν τον πλούτο τους, μόνο αυτό θα τους πονέσει!
…Τέλος ονειρεύομαι να βγαίνει τακτικά ο πρωθυπουργός που επιλέξαμε, ο Αντώνης Σαμαράς και να μας μιλάει για ότι γίνεται στο όνομα του λαού!  Να τον ακούμε, να νοιώθουμε τα συναισθήματά του!   Χωρίς διακρίσεις κι αποκλεισμούς, όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε τα προβλήματα και τις λύσεις που μας προσφέρονται.                                      Να μας εμπιστεύεται όπως τον εμπιστευόμαστε,  για να συμμετέχουμε!
   Μένη Πράντζου
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

No comments: