Friday, November 29, 2013

Παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης στους Σκοπιανούς

Παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης στους Σκοπιανούς

Με επίκεντρο τον τουρισμό, το διαμετακομιστικό εμπόριο, τη Διεθνή Εκθεση, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας το 2014, γίνεται η παρουσίαση της πόλης στα Σκόπια, στις 10 Δεκεμβρίου.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Οικονομικό Επιμελητήριο της ΠΓΔΜ, θα παρουσιαστούν οι οικονομικές, αναπτυξιακές, τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης, που αποτελούν πλεονεκτήματα και την κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα στις πόλεις της περιοχής.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό, τις δυνατότητες και προοπτικές του Λιμανιού και της Διεθνούς Έκθεσης της πόλης, την παρουσίαση τους Διεθνούς Πανεπιστημίου και της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.
Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν τουριστικοί και ξενοδοχειακοί φορείς της Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπείες του ΟΛΘ και της ΔΕΘ-HELEXPO, καθώς και εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου, της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 και αντιπροσωπεία του Δήμου της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

No comments: