Wednesday, November 6, 2013

Το βοηθό του εκτελεστή, χωρίς κράνος,...............................................

Το βοηθό του εκτελεστή, χωρίς κράνος, κατέγραψε κάμερα

Το άτομο που ήταν μαζί με αυτόν που αιφνιδίασε και εκτέλεσε εν ψυχρώ τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και τραυμάτισε το φίλο τους κατέγραψε, χωρίς κράνος, κάμερα καταστήματος της περιοχής.

Το βοηθό του εκτελεστή, χωρίς κράνος, κατέγραψε κάμερα
Στις εικόνες που καταγράφηκαν και τις οποίες έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, ο συνεργός του εκτελεστή, όταν φτάνει στην οδό Αυξεντίου, βγάζει το κράνος που φορούσε, το βάζει στη μπαγκαζιέρα της μοτοσικλέτας και στη συνέχεια παραλαμβάνει τον δράστη της δολοφονίας.
Όπως κατέθεσε στην αστυνομία καταστηματάρχης της περιοχής, κάτω από το κράνος ο συμμετέχων στη δολοφονική επίθεση, φορούσε μαντήλι.
Όσον αφορά στις έρευνες, τα μηχανήματα των Αρχών «σαρώνουν» τα τηλεφωνήματα πριν και μετά τις δύο δολοφονίες, με την ελπίδα να βρουν κάποια άκρη σχετικά με τους δράστες.
Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ διευκρινίζει ότι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διενεργούνται υπό πλήρη μυστικότητα και δεν έχει δοθεί κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα.
«Με αφορμή ρεπορτάζ δημοσιογράφων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που παρουσιάζουν «στοιχεία» από την πρόοδο των ερευνών, για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού δύο ημεδαπών και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου, την 01-11-2013 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, ανακοινώνεται ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β) διενεργεί τις σχετικές έρευνες υπό πλήρη μυστικότητα και δεν έχει διοχετεύσει άμεσα ή έμμεσα κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα, πέραν των επίσημων ανακοινώσεων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.    ΕΘΝΟΣ

No comments: