Wednesday, December 17, 2014

Η συμμαχία των λύκων

Η συμμαχία των λύκων

07:00
Opening quote
Σιγά – σιγά αποκαλύπτεται ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας με... δημοκρατικές διαδικασίες. Μια συμμαχία των λύκων που αργά και σταθερά πολεμάει ύπουλα την κυβέρνηση και κάνει τα πάντα για να μην εκλεγεί Πρόεδρος και να πάμε σε εκλογές.

Σιγά – σιγά αποκαλύπτεται ένα ευρύτερο σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας με... δημοκρατικές διαδικασίες. Μια συμμαχία των λύκων που αργά και σταθερά πολεμάει ύπουλα την κυβέρνηση και κάνει τα πάντα για να μην εκλεγεί Πρόεδρος και να πάμε σε εκλογές.
Μια συνωμοσία της σιωπής που δουλεύει παρασκηνιακά για να οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο από το οποίο θα βγουν κερδισμένα συγκεκριμένα συμφέροντα που θέλουν την αναρχία, επιδιώκουν το χάος, αναζητούν την ανωμαλία για να έρθουν αυτοί σωτήρες και... κιμπάρηδες με τα λεφτά που έβγαλαν στο εξωτερικό.
Είναι κατ' αρχάς οι επιχειρηματίες της δραχμής. Το έχουμε ξαναγράψει. Αρκετοί από αυτούς, μικρομεσαίοι αλλά και... υψηλά τζάκια, έχουν παρκάρει στο εξωτερικό μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια και σήμερα το παίζουν μάγκες και Αριστεροί προσεγγίζοντας τον Τσίπρα. Δεν ξέρουμε τι θέλουν οικογένειες όπως οι Αγγελόπουλοι ή άλλοι, αυτό που ξέρουμε είναι ότι γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Η Εκάλη στηρίζει την Κουμουνδούρου, προφανώς γιατί μια χώρα διαλυμένη και εκτός ευρώ θα γίνει πιο εύκολα βορά στα νύχια τους.
Οι άλλοι εταίροι της συμμαχίας είναι δημοσιογράφοι, μεγάλοι με παχυλούς λογαριασμούς αλλά και μικρομεσαίοι ή μπατίρηδες που ψάχνουν να βρουν κανένα ξεροκόμματο στην αυλή των εφοπλιστών, επιχειρηματιών και άλλων μεγαλόσχημων. Παίζουν παιχνίδια για μια στάλα διαφήμιση ή για μια θέση στο pay roll κάποιων σκοτεινών τύπων που παίζουν φουλ ΣΥΡΙΖΑ. Το είδαμε χθες μετά τις δηλώσεις Στουρνάρα και τις προειδοποιήσεις του για την οικονομία. Βγήκαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της δραχμής και άρχισαν του λιβέλους. Από τα μέσα ενημέρωσης της Αριστεράς μέχρι κάποια συστημικά Media που φαίνεται ότι δεν τους έκανε τη χάρη η κυβέρνηση να τους φουσκώσει με διαφημίσεις ή που περιμένουν να «αλλάξουν τα πράγματα» για να έχουν του χεριού τους τον Τσίπρα και την παρέα του.
Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική στο όνομα της... ανεξάρτητης δημοσιογραφίας τα «παίρνουν» χοντρά από το σύστημα που οι ίδιοι πολεμούν. Απίστευτα πράγματα: Πληρωμένα καραγκιοζάκια με γεμάτες τις κοιλιές επί χρόνια τώρα πουλάνε τις υπηρεσίες τους στον ΣΥΡΙΖΑ ή στους επιχειρηματίες που θέλουν τον Τσίπρα υποχείριό τους. Θα αποκαλυφθούν και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει.
Αλλά μέλη της λυκοσυμμορίας είναι και οι πρώην τραπεζίτες της συμφοράς. Σαν τον Προβόπουλο για παράδειγμα που «μπουκωμένος» από τα εκατομμύρια που έχει αλλά και τυφλωμένος από το μίσος του για τον Σαμαρά ή τον Στουρνάρα γίνονται σύμβουλοι του Τσίπρα.
Υπάρχουν κι άλλοι τραπεζίτες που έμειναν από δουλειά και από τα 300-400 χιλιάρικα το μήνα που έπαιρναν. Όχι ότι έχουν ανάγκη για άλλα λεφτά. Αλλά γιατί είναι διψασμένοι για εξουσία και μπορούν να φιλήσουν μέχρι και τα... κατουρημένα αμπέχονα του Τσίπρα, της Δούρου, του Σταθάκη, του Δραγασάκη. Αν είναι δυνατόν; Τραπεζίτες που έπαιξαν πολύ βρόμικο ρόλο στην χρεοκοπία της χώρας, τώρα εμφανίζονται σωτήρες της στο πλευρό του Τσίπρα.
Λέγεται μάλιστα στην πιάτσα ότι δίνουν και απόρρητα στοιχεία για λογαριασμούς και κινήσεις επιχειρηματιών που βρίσκονται στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου. Έχουν κάνει... καραμούζα και διαδίδουν διάφορα που γνωρίζουν λόγω της πολύχρονης εργασίας τους σε κορυφαίες τράπεζες. Και γι' αυτούς θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και μόνο μην τους βρει μπροστά του.
Η συμμορία των λύκων, αυτή η ετερόκλητη συμμαχία συμπληρώνεται και από στελέχη του κρατικού μηχανισμού που έγιναν ξαφνικά «αριστεροί». Άνθρωποι που έχουν μπουκώσει από φαΐ όλα τα προηγούμενα χρόνια τώρα παίζουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας εταιρείες επικοινωνίας αλλά και «μαγαζιά» που μοιράζουν διαφήμιση. «Frond men» ισχυρών στελεχών τα προηγούμενα χρόνια έχουν «τρυπώσει» τώρα σε διάφορα μαγαζιά και παίζουν παιχνίδια πουλώντας τις υπηρεσίες τους στο καθεστώς της Κουμουνδούρου. Αν ανοίξει το στόμα του κανένας τρελός δεν τους ξεπλένει ούτε ο Έβρος που είναι φουσκωμένος.
Αι σιχτίρ με τα βρόμικα, καλοπληρωμένα γεράκια που θέλουν να αρπάξουν κι άλλο φαγητό. Και με όλους αυτούς έχει κλείσει συμφωνίες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αδιάφθορος Τσίπρας. Θαυμάστε τον.  antinews

No comments: