Thursday, April 15, 2010

from anti news.antigrafikon

Ή να μας δανείσουν, ή να πάρουν πίσω τον Μητσοτάκη και τον Ρόκκο οι Γερμανοί

Από Factorx | Δευτ. 11 Ιαν 2010, 01:00 στην/στις κατηγορίες Επισημαίνουμε, Πρώτη Σελίδα.

Όλοι ξέρετε ότι η Γερμανία μας χρωστάει γύρω στα 10 δις για πολεμικές αποζημιώσεις.

Επί δεκαετίες έκανε τον κουφό ισχυριζόμενη ότι μετά τον πόλεμο διχοτομήθηκε , άρα έπαψε να υπάρχει το ενιαίο Ράιχ.

Και όχι μόνο έκανε τον κουφό, αλλά μας τα έπαιρνε και κανονικά είτε μέσω των εξαγωγών (στις οποίες πήγαιναν οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ για να καταλαβαίνετε ζωντόβολα αγρότες) είτε μέσω των διάφορων Μιζοφοράκων, Κασκαντέρ και Ρόκκο που μας είχαν στείλει για να εισπράττουν και τα υπόλοιπα.

Για να μιλήσω για τους «Γερμανούς» του ΠΑΣΟΚ από Σημίτη μέχρι Τσοχατζόπουλο

Να φανταστείτε πόσο ήταν το θράσος τους , εκτός των προηγουμένων μας φόρτωσαν και τον Μητσοτάκη αφού η αποκατάστασή του είχε τεθεί ως όρος στην αδέσμευτη πρώτη κυβέρνηση Καραμανλή προκειμένου να στηρίξουν το αίτημά μας για ένταξη στην ΕΟΚ. Αργότερα ο μακαρίτης ο φίλος του ο Γκένσερ τον επέβαλε ως υπουργό Συντονισμού της ΝΔ και άρχισαν έτσι τα δεινά του … Σαμαρά.

Τώρα πληροφορούμαι ότι το Βερολίνο πιέζει την Αθήνα να αγοράσει τα 40 Eurofighter του Πατεράκη και του Ριρή μαζί με τα πυρομαχικά των Leopard (όχι !!! δεν έχουν ακόμα οβίδες) προκειμένου να μας στηρίξει στις Βρυξέλλες για την δημοσιονομική προσαρμογή.

Προτείνω λοιπόν να αφήσουμε όλοι για λίγο στην άκρη τον αντιαμερικανισμό και να βγούμε στον δρόμο απαιτώντας να μας δώσουν εδώ και τώρα τα αποζημιώσεις. Αν δεν συμμορφωθούν υπάρχουν και άλλα μέτρα: Να σταματήσουμε να αγοράζουμε Mercedes Volkswagen Porsche και πλυντήρια Siemens. Εμπάργκο !!!

Άλλη πρόταση, αν δεν συμμορφωθούν, που την κατέθεσε ο φίλος μου ο Μένιος: Με την τριτεγγύηση του γερμανικού κράτος να μπορεί η Ελλάδα να δανειστεί από την διεθνή αγορά και από την Γερμανία κεφάλαια με επιτόκιο ίσο με αυτό των γερμανικών κρατικών ομολόγων . Να διασφαλιστεί δηλαδή ο δανεισμός της χώρας με πολύ καλά επιτόκια.

Αλλά γι αυτό χρειάζεται κυβέρνηση, έτσι;

No comments: