Thursday, July 15, 2010

το μνημόνιο ταφοπλακα των αντιλήψεων της ΝΔ- GAP

Σφοδρή επίθεση στη Ν.Δ. εξαπέλυσε χθες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, με αφορμή τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι η χώρα έχει χρεοκοπήσει κοινωνικά.

«Η πτώχευση είναι των ιδεών, των πολιτικών και των πρακτικών τους, των τελευταίων ετών. Το Μνημόνιο είναι η ταφόπλακα και το μνημόσυνο αυτών των πολιτικών, αυτής της αντίληψης», είπε ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ. Επίσης την κατηγόρησε ότι αντί να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται για την έξοδο από την κρίση, συνεχίζει να υπερασπίζεται τις πολιτικές του πρόσφατου παρελθόντος και προσπαθεί με μεγάλα λόγια να ξεχαστεί η πολιτική της Ν.Δ. και οι μεγάλες ευθύνες που έχει.

«Η χώρα περνάει μια ιστορική καμπή και θα περίμενε κανείς η αντιπολίτευση, τουλάχιστον η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία είχε και έχει άμεση ευθύνη για αυτήν την κατάσταση που βιώνει η χώρα, οι Ελληνες πολίτες, να συνέβαλλε ουσιαστικά σ' αυτή την προσπάθεια που κάνει αυτή η κυβέρνηση, αντί να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια», είπε στους δημοσιογράφους. απο Ελευθεροτυπία.

1 comment:

lornion said...

Τι να του πεις του ανθρώπου . Νομίζω οτι έχει χάσει την¨αίσθηση της πραγματικότητας για να ασχολείται με ευφυολογήματα αντί να κυβερνά.