Saturday, December 8, 2012


Σοκ στη Βρετανία

Αυτοκτόνησε λόγω της φάρσας στην Κέιτ Μίντλετον!

Web only
07/12/2012  22:52
21
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ads by Google
New Invisible Hearing AidLearn About the First 100% Custom, Invisible, Programmable Hearing Aidwww.InvisibleHearingAid.ca



Νεκρή βρέθηκε την Παρασκευή στο κεντρικό Λονδίνο η εκπαιδευόμενη νοσοκόμα που εργαζόταν στην κλινική του νοσοκομείου King Edward VII και η οποία είχε πέσει «θύμα» τηλεφωνικής φάρσας από δύο Αυστραλούς δημοσιογράφους πριν από δύο ημέρες.

Οι δύο φαρσέρ υποδύθηκαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Κάρολο προκειμένου να  ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία νοσηλευόταν εκεί. Ο θάνατός της Jacintha Saldanha αποδίδεται σε αυτοκτονία, ενώ το πτώμα της βρέθηκε, λίγα στενά μακριά από το νοσοκομείο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έλαβε μια κλήση τις 09.35 (11.35 ώρα Ελλάδας) σχετικά με μια γυναίκα η οποία βρέθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις της σε μια διεύθυνση κοντά στο νοσοκομείο.

Ο ραδιοσταθμός ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι «αποφάσισε πως (οι δύο παραγωγοί) δεν θα συνεχίσουν τη ραδιοφωνική τους εκπομπή μέχρι νεωτέρας σε ένδειξη σεβασμού γι'αυτό που μόνον ως τραγωδία μπορεί να χαρακτηριστεί".

Ο σταθμός εξέφρασε επίσης «τη βαθειά του λύπη για την τραγωδία με το θάνατο της νοσηλεύτριας Τζασίντα Σαλντάνχα του νοσοκομείου Κινγκ Έντουαρντ VII» και εξέφρασε «τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της και σε όλους αυτούς που επηρέασε αυτό το γεγονός σε όλον τον κόσμο».

Οι παραγωγοί Μελ Γκρέιγκ και Μάικλ Κρίστιαν «βρίσκονται και οι δύο σε κατάσταση σοκ» μετά το θάνατο της νοσηλεύτριας, πρόσθεσε ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν γράψει αγανακτισμένα μηνύματα στην σελίδα στο Facebook του 2Day FM, ενώ μια αίτηση με την οποία ζητείται η απόλυση των δύο παραγωγών για "βεβαρημένη κακή συμπεριφορά" έχει υπογραφεί από περισσότερους από 1.300 ανθρώπους.

Οι δύο παραγωγοί ζήτησαν συγγνώμη στο Twitter για τη "δυσαρέσκεια" που προκάλεσε η φάρσα τους, η οποία "έγινε με τις καλύτερες προθέσεις", ενώ μετά την είδηση για το θάνατο της νοσοκόμας και την ευρεία καταδίκη της ενέργειάς τους από πολλούς χρήστες στον ιστότοπο αυτόν διέγραψαν τους λογαριασμούς τους.

Πάντως, με ανακοίνωσή τους το απόγευμα της Παρασκευής, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εξέφρασαν τη «βαθιά θλίψη τους» για την αυτοκτονία της νοσοκόμας και μητέρας δύο παιδιών, ενώ τόνισαν ότι σε δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ στη διοίκηση του νοσοκομείου για την φάρσα.

«Οι Υψηλότητές τους δέχθηκαν την εξαιρετική περιποίηση όλων στο νοσοκομείο King Edward VII και οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με την οικογένεια της Τζασίντα Σαλντάνχα, τους φίλους και τους συναδέλφους της αυτές τις δύσκολες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Με βαθιά λύπη επιβεβαιώνουμε τον τραγικό θάνατο ενός μέλους του νοσηλευτικού προσωπικού μας, της Τζασίντα Σαλντάνχα. Επιβεβαιώνουμε ότι η Τζασίντα ήταν πρόσφατα θύμα ενός τηλεφωνήματος φάρσα που έγινε στο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο την στήριξε στις δύσκολες αυτές στιγμές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του και το νοσοκομείο King Edward VII.

Φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε τον εξευτελισμό, έπειτα από την «κακόγουστη» φάρσα αφού ήταν εκείνη που συνέδεσε τις νοσοκόμες της Κέιτ Μίντλετον με τους φαρσέρ με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγειάς της εγκυμονούσας Δούκισσας να βγει στον «αέρα».

Η αποκάλυψη της φάρσας προκάλεσε σάλο στη βρετανική κοινή γνώμη. Η διεύθυνση του νοσοκομείου παραδέχθηκε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, οι παραγωγοί του οποίου ζήτησαν από την νοσοκόμα που περιποιείται την δούκισσα του Κέιμπριτζ να δώσει πλήρη αναφορά για την κατάστασή της.

Μάλιστα, μέχρι και την Παρασκευή το πρωί οι δύο παρουσιαστές του ραδιοφωνικού σταθμού 2Day FM, καλούσαν τους ακροατές τους να μείνουν συντονισμένοι προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πριγκιπική εγκυμοσύνη!    proto thema

No comments: