Monday, August 3, 2015

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

«ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ»ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
03/08/2015
«O κ. Τσίπρας να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει, να πάρει ευθύνες και να δώσει λύσεις», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ασκώντας έντονη κριτική στον πρωθυπουργό.
«Δίνει προς τα έξω την εικόνα ότι τελικά τα εσωκομματικά ζητήματα κυριαρχούν, αντί να προσπαθεί να δώσει λύση στα καυτά προβλήματα του τόπου. Αυτό οδηγεί σε μια αστάθεια, οδηγεί σε αβεβαιότητα, προκαλεί σύγχυση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στη Realnews.
Σύμφωνα με τον πρόσεδρο της ΝΔ «ο κ. Τσίπρας δείχνει να κινείται περισσότερο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα ζητήματα πολύ σοβαρά και ουσιαστικά που απασχολούν όλους τους Έλληνες και αφορούν τη χώρα».
Παράλληλα, ο κ. Μειμαράκης τόνισε ότι «την ώρα αυτή οι εκλογές δεν είναι λύση γιατί δεν τις αντέχει ο τόπος. Να σκεφτούμε εθνικά και κοινωνικά. Όχι κομματικά» και ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν σκέφτεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.
Επίσης, ανέφερε πως τάσσεται κατά της συγκρότησης ευρωπαϊκού μετώπου από ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ και υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής, αλλά με κλιμάκωση του μπόνους των 50 εδρών, αναλόγως με το ύψος των ποσοστών του πρώτου κόμματος.
Για το θέμα του plan B και τον Γιάνη Βαρουφάκη σημείωσε πως «θα προσπαθήσουμε να φωτιστεί η πλευρά μιας σκοτεινής υπόθεσης που αγγίζει τα όρια σκανδάλου».
Τέλος, ο κ. Μειμαράκης επαναλαμβάνει την πρόσκλησή του προς ένα ευρύτερο κομματικό ακροατήριο «χωρίς βαρονίες» και τόνισε πως η ΝΔ είναι μια μεγάλη παράταξη όπως την όρισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όπως περιγράφεται στην ιδρυτική διακήρυξη.  elzoni gr

No comments: