Friday, February 27, 2009

ψεύτες και αλαζόνες, δώστε επιτέλους το δικαίωμα Ψήφου στους Ομογενείς.
05/29/07 05:39 PM

το εκλέγειν και εκλέγεσθαι είναι η έννοια της δημοκρατίας και οιαδήποτε αλλοτροίωση του κανόνα νοθεύει ο,τι πρέπει να δώσει η πολιτεία. Στην παρούσα περίπτωση να μη ακουστούν από οι καλοθελητές με προτάσεις και οι δολιχοδρομίες να μη περάσουν για οιονδήποτε λόγο. Ας μη χαθεί η εννοια της δημοκρατίας ας μη χαθεί το μομέντουμ .Ακολουθεί η μικρή μου προσφορά στο θέμα σε χρόνο ανύποπτο μα πάντα επίκαιρο.λορνιόν...................................

To σχέδιο Νόμου το σχετικό με την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού. Προ καιρου και πρίν ο πρωθυπουργός εξαγγείλει την πρόθεσή του για παροχή ψήφου στην ομογένεια έγραφα στο ιντερνέτ.
η ψήφος του ομογενή.
01/08/06 07:08 PM Edit






Η Ελλάδα έχει ανάγκη της ψήφου των παιδιών της όπου γης. Τούτο θα επέφερε στο κοινοβούλιο και την ζωή της χώρας ανανεωτικές μεταβολές σε πολλά επίπεδα. Θεωρώ πως η πολιτεία θα πρέπει να υλοποιήσει από των προσεχών κοινοβουλευτικών εκλογών ,την υποχρέωση που έχει απέναντι στην ομογένεια .Δώσαμε την δημοκρατία σαν το πολίτευμα του κόσμου ,ας μη στερούμε τους Ελληνες του δικαιώματος της ψήφου ,επειδή δεν είναι παρόντες στην χώρα. ΛΟΡΝΙΌΝ.

--------------------
Lornion
http://lornion.blogspot.com Με βάση την πρόθεσή μου τότε ,θεωρούσα σωστό και την ανάδειξη υποψηφίων από τις μεγάλες παροικίες του εξωτερικού, που φυσικώ τω λόγω σταδιακά θα έφερναν και την άνοιξη στο ελληνικό κοινοβούλιο. Το σημειώνω γιατί πιστευω πως θα είναι μια καινοτομία με αρκούντως ευεργετικά αποτελάσματα στο εσωτερικό μα και στον ελληνικό κόσμο του εξωτερικού.Ας το δείτε με αμεροληψία το θέμα εξετάζοντας το στο βάθος του.-λορνιόν .19.3.2007.

--------------------
Lornion
http://lornion.blogspot.com

--------------------
Lornion
http://lornion.blogspot.com

No comments: