Wednesday, April 18, 2012

18/4

Ανακοινώνει το "Ζάππειο 3"


Ανακοινώνει το  Ζάππειο 3
Αυτοδυναμία ζήτησε για ακόμη μια φορά ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας απόψε σε στελέχη της ΟΝΝΕΔ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και να αλλάξει και πρόσθεσε: " Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να την κυβερνήσουμε και να την αλλάξουμε. Να την κυβερνήσουμε με την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού. Και να την αλλάξουμε με την ισχυρή πλειοψηφία που θα μας δώσει. Υπάρχουν αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε. Κι υπάρχουν κι άλλοι, που πολεμάνε εμάς, για να δώσουν φιλί ζωής στο ΠΑΣΟΚ και μην αλλάξει τίποτε".
Ο κ. Σαμαράς απέρριψε για ακόμη μια φορά οποιοδήποτε σενάριο συνεργασίας και τόνισε: "Δεν μπορούμε να καθαρίσουμε τη χώρα από τον κρατισμό και τη διαφθορά, μαζί με αυτούς που έφεραν τον κρατισμό και προστάτευαν τη διαφθορά. Ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που μας έλεγαν ότι κυνηγάμε τον… αθώο Άκη Τσοχατζόπουλο και πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη; Την είδαμε την εξέλιξη και ο κόσμος κατάλαβε".
"Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει! Με πρώτη βοήθεια τη νεολαία μας. Η Ελλάδα με πρώτη την ΟΝΝΕΔ μπροστά θα τα καταφέρει", τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: "Στους Έλληνες δεν αρέσει η μιζέρια. Δεν αρέσει η μοιρολατρία και η ηττοπάθεια. Οι Έλληνες ζητάνε δύο πράγματα: Αλήθεια και Ελπίδα. Εμείς τους λέμε την Αλήθεια. Και τους προσφέρουμε Ελπίδα. Κι αυτά τα δύο συνοψίζονται σε μία φράση. Που δεν είναι απλώς σύνθημα: είναι η βαθιά πεποίθηση όλων μας".
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία το πρωί της Κυριακής στις 11:30 θα παρουσιάσει την οικονομική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας - "Ζάππειο 3" - στο οποίο θα εγγυάται σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από το κόμμα του, την αποκατάσταση των συντάξεων έως 700 ευρώ καθώς και των πολυτεκνικών επιδομάτων, ενώ θα παρουσιάσει ισοδύναμα μέτρα για την κάλυψη των απωλειών στον προϋπολογισμό.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει επίσης την αντικατάσταση του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται σήμερα μέσω της ΔΕΗ από ενιαίο φόρο για τα ακίνητα, αλλά και τον προγραμματισμό για σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών.

No comments: