Friday, April 20, 2012


Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης με την εξέλιξη στο θέμα Συμπιλίδη

Share
«Μπροστά απο τις εξελίξεις στην Κεντροδεξιά βρέθηκε για άλλη μια φορά το parapolitika.gr. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Συμπιλίδη με τη ΝΔ στο Κιλκίς, με εκτενές άρθρο του Γιάννη Κουρτάκη υπογραμμίστηκε το λάθος της συγκεκριμένης κίνησης, τονίζοντας ότι «για την πλειοψηφία του κόσμου που ψηφίζει ΝΔ ο κ. Συμπιλίδης είναι ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ το 1993». Η επισήμανση αυτή ήταν ταυτόσημη με το κοινό «γαλάζιο» αίσθημα, καθώς στο parapolitika.gr χτυπάει εδώ και χρόνια η «καρδιά» της Κεντροδεξιάς. Τα υπόλοιπα είναι λίγο, πολύ γνωστά. Ο ίδιος ο κ. Συμπιλίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του απο τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ο πρόεδρος του κόμματος την έκανε αποδεκτή…»
Και στις διπλανές στήλες γράφει επίσης το ίδιο site:
Κυριάκος Μητσοτάκης: “Ο Συμπιλίδης είχε διαπράξει πολιτικό έγκλημα!- Ξέσπασε ο βουλευτής της ΝΔ για τον πολιτικό που έριξε τον πατέρα του…”
Νομίζω ότι τα δυο αυτά αποσπάσματα τα λένε όλα. Το site και ο δημοσιογράφος (κανένα πρόβλημα, την δουλειά του κάνει) που πρωταγωνίστησαν στην υπονόμευση της κυβέρνησης Καραμανλή επαίρεται τώρα και για την απομάκρυνση του Συμπιλίδη. Και όχι μόνον.  Τολμούν κιόλας να υπαγορεύουν στον Σαμαρά τι πρέπει να κάνει. Την ίδια στιγμή που προβάλλουν κατά κόρο το άλλο παιδί του Μητσοτάκη, τον κ. Π. Καμμένο και τα νεοφιλελεύθερα εξαπτέρυγα που ετοιμάζονται να αμφισβητήσουν τον Σαμαρά το βράδυ των εκλογών αν πετύχουν τελικά τα σχέδια τους.
Προφανώς το να είσαι «μητσοτακικός» και «Ολυμπιακός» σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις και να λες ό,τι θες στην Συγγρού, όπως κατεβαίνεις δεξιά, λίγο πριν την παραλία.
Διαβάζουμε επίσης: “Δημοσίως, εναντίον της υποψηφιότητας του κ. Συμπιλίδη είχε ταχθεί η …. Ελίζα Βόζεμπεργκ. Σκληρές δηλώσεις εναντίον του υποψηφίου βουλευτή Κιλκίς είχαν κάνει επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Στέφανος Μάνος και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Όμως οι «βουβές» αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ ήταν τόσο μεγάλες που δημιουργούσαν κινδύνους για αποσυσπείρωση της εκλογικής βάσης την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς δίνει όλες του τις δυνάμεις για να προσεγγίσει το στόχο της αυτοδυναμίας….”
Για να καταλάβουμε δηλαδή:
Το πρόβλημα στα ψηφοδέλτια  ήταν ο Συμπιλίδης; Δεν είναι ο Τσιτουρίδης, ο Μπασιάκος, ο Δούκας κλπ κλπ;
Ο Ψυχάρης δεν προκαλεί αντιδράσεις;
Δεν ήξεραν ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις όταν έβαζαν τον Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια;
Τα πράγματα είναι καθαρά στο δικό μας μυαλό και θα πούμε όπως πάντα την γνώμη μας επειδή, όπως έχουμε ξαναπεί πολλάκις, όποιος δεν παίρνει θέση θα καεί στο μεγαλύτερο καζάνι της κόλασης κλπ κλπ
Το θέμα του Συμπιλίδη λύθηκε από την ίδια την παράταξη το Νοέμβριο του 2009. Τότε που 800.000 στήθηκαν στην ουρά και εξέλεξαν αρχηγό τον Σαμαρά. Έδωσαν δηλαδή τέλος υπέρ του σε ένα πρόβλημα που δίχαζε επί χρόνια την παράταξη.
Δυστυχώς από τότε οι γνωστοί καρεκλοκένταυροι που περιτριγυρίζουν τον Σαμαρά κάνουν ό,τι μπορούν για να νοθεύσουν το μήνα της 29ης Νοεμβρίου 2009  και να κοντύνουν τον Σαμαρά, για να τον φέρουν στα μέτρα τους. Επειδή μόνο έτσι μπορούν αυτοί να επιβιώσουν. Και κάποιοι άλλοι…
Δηλαδή αν του πουν αύριο ότι υπάρχουν αντιδράσεις για τον Λαζαρίδη, ή τον Φαήλο θα κοπούν κι αυτοί;
Αλλά ας σταματήσω για την ώρα εδώ. Τώρα προέχει η εκλογική μάχη.
FaxtorX
ΥΓ, Η στάση του Γιώργου Συμπιλίδη τον τιμά και δείχνει ποιοι πονάνε αυτή την παράταξη

This entry was posted in Επισημαίνουμε. Bookmark the permalink.

No comments: