Tuesday, January 22, 2013


Στήριξη στην Ελλάδα από τον … Λίνκολν κατά κόσμο διάσημο ηθοποιό Ντάνιελ Ντέι Λιούις

Στήριξη στις προσπάθειες της Ελλάδας να καταδείξει ότι αποτελεί ασφαλή προορισμό για διακοπές προσφέρει με την παρουσία του στην Αθήνα ο πρωταγωνιστής της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν», διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις.
Ο ίδιος έχοντας στενούς δεσμούς με τη χώρα, ήλθε στην Αθήνα, προσκεκλημένος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, με την οποία διατηρεί στενή επαφή από την εποχή που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «το αριστερό μου πόδι». Μάλιστα παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Λίνκολν», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, που τον συνόδευσε κατά την περιήγηση του στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Κατά την προσέλευση της στο Μουσείο της Ακρόπολης η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήλθε στην χώρα μας ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Είναι σημαντικό να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιες προσωπικότητες. Η άφιξη του είναι ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Αθήνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις δήλωσε φίλος της Ελλάδας και αυτή η αναφορά του έχει ιδιαίτερη σημασία για την Πατρίδα μας».


Πηγή:www.reporter.gr

No comments: