Thursday, November 27, 2014

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Capital: Προσωπικές οι απόψεις του Σπόνερ για τον ΣΥΡΙΖΑ

Προσωπικές χαρακτηρίζει ο όμιλος της εταιρείας Capital Group τις εκτιμήσεις του επενδυτή Τζόερκ Σπόνερ για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρουσίαση που έγινε από τον Γιώργο Σταθάκη και τον Γιάννη Μηλιό σε τραπεζίτες και επενδυτές στο Σίτι του Λονδίνου.

Capital: Προσωπικές οι απόψεις του Σπόνερ για τον ΣΥΡΙΖΑ
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το email του Σπόνερ (Joerg Sponer), η εταιρεία Capital Group εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Είναι πολιτική μας να μην σχολιάζουμε οποιαδήποτε προσωπική και ιδιωτική επικοινωνία των επενδυτών μας. Ο κ. Σπόνερ είναι αναλυτής και ένας από τους περίπου 300 επενδυτές που δουλεύουν για την Capital Group.
» Στην Capital όλοι οι επενδυτές έχουν την ευθύνη των αποφάσεων τους για το που θα επενδύσουν, που βασίζονται στην ισχυρή τους πεποίθηση. Δεν υπάρχει καθολική άποψη για οποιαδήποτε εταιρεία, αγορά, περιοχή ή χώρα. Η Capital Group δεν έχει επίσημη θέση για την εσωτερική πολιτική κατάσταση της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας".
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης είχε νωρίτερα δηλώσει ότι πρόκειται για «κατασκευασμένο» email που διέρρευσε στο διαδίκτυο με την υπογραφή του Σπόνερ.
Ο ξένος επενδυτής φέρεται να χαρακτηρίζει το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος «χειρότερο κι από εκείνο των κομμουνιστών που θα φέρει το απόλυτο χάος».
«Έχουμε πληροφορίες και ενδείξεις ότι πρόκειται για κατασκευασμένο mail από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε στο Star.gr ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος που φέρεται να έγραψε την αναφορά δεν παρέστη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, στην συνάντηση με τους κ.κ. Μηλιό και Σταθάκη.ετηνος

No comments: