Tuesday, June 16, 2015

«Είμαστε όλοι Έλληνες» λένε και πάλι οι Ισπανοί σε ένα νέο βίντεο για το χρέος και την «απάτη» της διάσωσης

«Είμαστε όλοι Έλληνες» λένε και πάλι οι Ισπανοί σε ένα νέο βίντεο για το χρέος και την «απάτη» της διάσωσης

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε: 
Το έργο της Επιτροπής Ελέγχου για το Δημόσιο Χρέος, στηρίζει η κίνηση της Ισπανίας, Auditamos Grecia! και τον κάνουν ενεργά...Αρχικά, το 2012 «ήρθε» το blog με τον τίτλο «Πλατφόρμα Πολιτών για το χρέος». Από τότε παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και στις άλλες χώρες της ΕΕ που παρουσιάζουν αυξημένο δημόσιο χρέος και οι πολίτες τους βρίσκονται στο έλεος πολιτικών ακραίας λιτότητας.
Τώρα «ξαναχτυπούν» με ένα ξεχωριστό βίντεο, στο οποίο Ισπανοί και μέλη του κινήματος στέλνουν ένα ακόμη μήνυμα προς τους Έλληνες: Δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι Έλληνες. Κάθε ένας εκ των πρωταγωνιστών κρατά μια κάρτα με μικρές φράσεις ή λέξεις στα ελληνικά τις οποίες και διαβάζουν μπροστά στον φακό. Όλες σχετίζονται με το δημόσιο χρέος, την αποτυχία των θεσμών να βοηθήσουν ουσιαστικά και με δίκαιους όρους την Ελλάδα και φυσικά δηλώνουν συμπαραστάτες του αγώνα που δίνει η χώρα για να τερματιστούν οι πολιτικές λιτότητας και να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το Δημόσιο Χρέος.
«Από τις πλατείες, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους πολίτες της Ελλάδας» ξεκινάει το βίντεο και καταλήγει «Δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι Έλληνες».

No comments: