Tuesday, March 9, 2010


Βολές κατά Μέσων Ενημέρωσης
Έκρηξη Απ.Κακλαμάνη κατά όσων τον θέλουν να διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική

Eurokinissi
Ο πρώην πρόεδρος στα έδρανα του Κοινοβουλίου
Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο

Την οργή του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πρωτοστατεί στην έκφραση διαφωνιών στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα μέτρα της κυβέρνησης. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά ορισμένων ΜΜΕ.

«Δεν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ κυβέρνησης και ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Η κοινοβουλευτική Ομάδα στηρίζει την κυβέρνηση, όχι στήνοντας παγίδες, αλλά αντίθετα, εκεί που είναι οι παγίδες, την προφυλάσσει» τόνισε.

Με αφορμή την ακρόαση του νέου προέδρου της ΡΑΕ στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε εξοργισμένος, γιατί -όπως είπε- κάποια ΜΜΕ τον εμφανίζουν να είναι ένας από τους διαφωνούντες μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως υποστήριξε, μερικά ΜΜΕ που ελέγχονται από επιχειρηματίες, θεωρούν ότι όταν κάποιος βουλευτής διατυπώνει την άποψη του στο Κοινοβούλιο, θα πρέπει να καταγράφεται είτε ως συμφωνών, είτε ως διαφωνών με το κόμμα ή την κυβέρνηση.

«Πρέπει εμείς οι βουλευτές να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Δεν μπορεί να θεωρούν ότι μπορεί να πάμε στο παρελθόν, όπου όταν κάποιος εξέφραζε διαφορετική άποψη έμπαινε στο στόχαστρό τους.

» Δεν μπορεί μετά από 36 χρόνια στο Κοινοβούλιο να γράφεται ότι ο Κακλαμάνης είναι στους διαφωνούντες. Ούτε η κυβέρνηση το θέλει ούτε το κόμμα» σημείωσε.

Ταυτόχρονα άφησε αιχμές λέγοντας ότι μερικά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης θέλουν να προβοκάρουν και βουλευτές και κυβέρνηση.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

No comments: