Wednesday, July 30, 2014

Είναι ο Μπιλ Κλίντον ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι;

Είναι ο Μπιλ Κλίντον ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι;

Είναι το μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει την υποψηφιότητα για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Χίλαρι Κλίντον.

Είναι ο Μπιλ Κλίντον ο βιολογικός πατέρας της Τσέλσι;
Σύμφωνα με τον πρώην βοηθό της οικογένειας, Λάρι Νίκολς, ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον δεν είναι στην πραγματικότητα ο βιολογικός πατέρας του μοναδικού παιδιού του ζευγαριού, Τσέλσι. Ακόμη πιο συγκλονιστική είναι η δήλωσή του πως ο πραγματικός πατέρας της είναι ο πρώην δήμαρχος του Little Rock, στο Άρκανσο, Γουέμπστερ Χάμπελ, που ήταν και πρώην νομικός συνεργάτης των Κλίντον.

Αυτή η είδηση έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, δεδομένου ότι η Χίλαρι θα ανακοινώσει σύντομα αν θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία το 2016 και η κόρη της Τσέλσι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, τον 36χρονο Μαρκ Μεζβίνσκι.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κυκλοφορούν τέτοιες φήμες για την 34χρονη κόρη των Κλίντον.

Σύμφωνα με άρθρο των New Yorker στις 2 Ιουνίου, ο μπλόγκερ Ρόμπερτ Μόροου, ισχυρίζεται πως η Χίλαρι και ο Γουέμπστερ είχαν δεσμό το 1984 κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του Μπιλ στο Μέγαρο του Διοικητή.

Την ίδια στιγμή, ο Μπιλ Κλίντον, που αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε σχέσεις με τις Τζένιφερ Φλάουερς και Μόνικα Λεβίνσκι, είχε εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο πατρότητας. Υπήρχαν πολυάριθμες φήμες πως ο 67χρονος πλέον Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έγκυο μια γυναίκα της περιοχής.

«Συζητούσαμε για τις απαιτήσεις αυτής της γυναίκας, που ισχυριζόταν ότι ο Μπιλ την άφησε έγκυο, όμως εκείνος αρνήθηκε ότι μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί καθώς, όπως ο ίδιος είπε, είχε περάσει ιλαρά ως παιδί και αυτό τον κατέστησε στείρο», είπε ο πρώην βοηθός του, Larry Nichols, ενώ πρόσθεσε: «Τα ακριβή λόγια του Μπιλ Κλίντον ήταν: 'Πυροβολώ τυφλά'. Έμεινα έκπληκτος από αυτό που μόλις είχα ακούσει και τότε τον ρώτησα: 'Και η Τσέλσι;'. Και μου απάντησε: 'Ω, είναι παιδί του Webb (Hubbell)'».ETHNOS

No comments: