Wednesday, May 13, 2015

ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ 13/05/2015

ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
13/05/2015
«Για να καλύψει τα λάθη και τις ανεπάρκειές της επί 100 ημέρες η κυβέρνηση κυνηγάει φαντάσματα», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Eurogroup.
«Της φταίνε οι εταίροι, οι δανειστές, οι Θεσμοί, η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η Αντιπολίτευση γενικά, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ακόμα και τα στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης», σημειώνει ο κ. Καραγκούνης.
«Πάντως, οι ίδιοι δεν φταίνε για τίποτα. Τα πάντα εν σοφία εποίησαν...Ποιος άλλος έχει τώρα σειρά;», διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης.
Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, επισημαίνει ότι «δεν το γνωρίζει ούτε η Βουλή, ούτε τα κόμματα, από τα οποία ζητείται στήριξη. Επειδή το αποτέλεσμα, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό, θα καθορίσει τη μοίρα της χώρας για πολλές δεκαετίες, η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση. Τα παιχνίδια τακτικής δίνουν πρόσκαιρα δημοσκοπικά κέρδη, όμως έχουν κοντά ποδάρια. Όπως ακριβώς και το ψέμα».
Ακόμη, ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση πως «η προπαγάνδα μέσω διαρροών και non-paper, που έχει γίνει πια το νέο όπλο επικοινωνίας, προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι όλα πάνε καλά. Σήμερα, η κυβερνητική απόφαση ήταν να διαλέξει από το καλάθι το μήνυμα αισιοδοξίας. Άλλες φορές τραβάει το μήνυμα ρήξη».

No comments: