Thursday, September 25, 2014

Κωλοτούμπα και με τον Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ

Κωλοτούμπα και με τον Στουρνάρα ο ΣΥΡΙΖΑ

  
Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ο Γ. Δραγασάκης και ο Ευκ. Τσακαλώτος, συναντήθηκαν με τον Γ. Στουρνάρα και μάλιστα οι ίδιοι ζήτησαν να μείνει κρυφό το ραντεβού τους. Αλλά όπως όλοι ξέρουμε ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.
Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι συναντήθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί φυγής κεφαλαίων από τις τράπεζες
αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στιςεκλογές. Ίσως να τους ξενάγησε οΣτουρνάρας και στα θησαυροφυλάκια τηςΤτΕ και να τους έδειξε το χρυσό και τα μετρητά που υπάρχουν για να ησυχάσουν οι άνθρωποι. Όμως έχουμε μια μεγάλη απορία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αυτός που έβριζε τον Στουρνάρα; Οι ίδιοι δεν ήταν που είχαν καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του; Τον Ιούνιο οι ίδιοι δεν διαμαρτυρήθηκαν στον Μ. Ντράγκι και ζητούσαν να μην εγκρίνει το διορισμό του Στουρνάρα στην ΤτΕ;
Δεν απειλούσαν θεούς και δαίμονες ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί για 5 χρόνια η θέση από έναν... μνημονιακό; Τώρα τι έπαθαν και ζητάνε ραντεβού και μάλιστα κρυφά;
Είναι προφανώς στο πλαίσιο της μέγιστης κωλοτούμπας που κάνει οΣΥΡΙΖΑ από «επαναστατικό» κίνημα σε αστικό κόμμα εξουσίας από το οποίο δεν έχει να φοβηθεί κανείς τίποτε. Ούτε το μεγάλο κεφάλαιο, ούτε οι τραπεζίτες, ούτε τα λαμόγια και οι νταβατζήδες και πολύ περισσότερο ούτε και η Ευρώπη.
Τα φλογερά λόγια του Τσίπρα και της παρέας του είναι για τους «χαχόλους» των συνιστωσών που τρώνε κουτόχορτο νομίζοντας ότι έρχεται ξανά στην εξουσία η «κυβέρνηση του βουνού».
Μετά το Τέξας, τις συναντήσεις με τον Ντράγκι και τον Ασμουσεν και τις ευλογίες του Πάπα ο ΣΥΡΙΖΑ είπε να πάρει και τις ευλογίες τουΣτουρνάρα.
Αυτοί να μας το θυμηθείτε θα συνεργαστούν μέχρι και με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Θα παίζουν «σφαλιάρες» προκειμένου να πείσουν ότι είναι καλά παιδιά της Ευρώπης.
Τι κάνει η προοπτική της εξουσίας: Μέχρι και μουστάκι θα ξυρίσουν προκειμένου να καταλάβουν το Μαξίμου.  ANTINEWS

No comments: