Tuesday, April 14, 2015

Μεγάλη πυρκαγιά στην εκκλησία της Παναγίτσας του Μόντρεαλ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Στις φλόγες τυλίχτηκε, λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ, η εκκλησία της Παναγίτσας στην Παρκ Εξτένσιον του Μόντρεαλ, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Συγκλονισμένοι είναι οι 'Ελληνες του Μόντρεαλ, που επί σαράντα χρόνια εκκλησιάζονται στην Παναγίτσα τους, ενώ ο Τζάστιν Τρουντό, ηγέτης των Φιλελευθέρων που εκλέγεται στην περιοχή, έγραψε στο τουίτερ: «Τραγική η καταστροφή της Παναγίτσας. Η σκέψη μου και οι προσευχές μου βρίσκονται με ολόκληρη την ελληνική κοινότητα και τον παπα-Νικόλα». Τραγική φιγούρα αυτής της καταστροφής είναι ο ενορίτης ιερέας του ναού Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε ανακαινίσει και είχε προσθέσει παρεκκλήσια. Ο Ελληνισμός βρίσκεται στο πλευρό πατέρα Νικόλαου, και δίνει υπόσχεση να ξαναχτίσει την ιστορική βυζαντινή εκκλησία του, στην καρδιά του ελληνοκρατούμενου Παρκ Εξτένσιον.

Μεγάλη πυρκαγιά στην εκκλησία της Παναγίτσας του Μόντρεαλ

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Στις φλόγες τυλίχτηκε, λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ, η εκκλησία της Παναγίτσας στην Παρκ Εξτένσιον του Μόντρεαλ, από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Συγκλονισμένοι είναι οι 'Ελληνες του Μόντρεαλ, που επί σαράντα χρόνια εκκλησιάζονται στην Παναγίτσα τους, ενώ ο Τζάστιν Τρουντό, ηγέτης των Φιλελευθέρων που εκλέγεται στην περιοχή, έγραψε στο τουίτερ: «Τραγική η καταστροφή της Παναγίτσας. Η σκέψη μου και οι προσευχές μου βρίσκονται με ολόκληρη την ελληνική κοινότητα και τον παπα-Νικόλα».
Τραγική φιγούρα αυτής της καταστροφής είναι ο ενορίτης ιερέας του ναού Νικόλαος Παπαγεωργίου, ο οποίος είχε ανακαινίσει και είχε προσθέσει παρεκκλήσια.
Ο Ελληνισμός βρίσκεται στο πλευρό πατέρα Νικόλαου, και δίνει υπόσχεση να ξαναχτίσει την ιστορική βυζαντινή εκκλησία του, στην καρδιά του ελληνοκρατούμενου Παρκ Εξτένσιον.

No comments: